9M – Comissió Permanent en línia

El dissabte 9 de maig va tenir lloc la segona reunió virtual de la Comissió Permament.

En aquesta trobada s’ha fet revisió dels projectes que tenien encomanats i de com es podria donar-los continuïtat estan confinats. Per poder treballar-los, durant els mesos de maig i juny, es faran trobades virtuals d’alguns grups de treball: Agenda 2030 – per buscar de quina manera es poden complir els ODS en la nova situació que estem; Manifest 20N – per escollir el tema i recompliar les opinions per poder-lo elaborar; i Premi al Reconeixment a la Infància i l’Adolescència – per escollir la persona o entitat a qui donaran el guardó. També es faran trobades amb la Comissió de Comuniació Externa que són els encarregats de difondre a les xarxes socials el treball del CNIAC i d’altres consells territorials.

CNIAC, segueix-nos!   

#CNIACConfinat

Deixa un comentari