2J – Assemblea ordinària en línia

El dijous 2 de juliol va tenir lloc la primera assemblea virtual del CNIAC i va ser molt emotiu veure’ns de nou les cares després de tants mesos, malgrat fos en la distància.

Els grups de treball del Manifest, el Premi i l’Agenda 2030 i la Comissió de comunicació externa van explicar les tasques que han estat fent durant aquestes mesos que s’han reunit de manera virtual. Els i les vocals van conèxier de primera mà tot el que s’està fent i van poder participar de les propostes que se’ls va fer.

Al llarg d’aquests mesos estranys a casa han continuat les reunions virtuals i han estat presents en la Taula per la Governança del Lleure, en el webinar “La participació dels infants i adolescents en la presa de decisions” organitzat pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, han elaborat el Manifest sobre el COVID-19 i un article per la revista Sociedad e Infancias de la Universitat Complutense de Madrid; a banda de seguir treballant en altres projectes encomanats.

El CNIAC seguirà actiu la resta del mes de juliol i després faran un merescut descans a l’agost per carregar energies i poder agafar amb forces el que queda d’any i enllestir els projectes.

Us desitgem un bon estiu!

CNIAC, segueix-nos!   

#tinguesveu

#CNIACConfinat

Deixa un comentari