7A – Comissió Permanent en línia

El dimarts 7 d’abril ha tingut lloc la reunió de la Comissió Permament que s’havia de dur a terme el passat dissabte 28 de març, però que la situació excepcional en la que ens trobem no va permetre.

Tot i les dificultats de la situació actual, la Comissió Permanent i la Junta han decidit continuar amb les tasques que tenen encomanades i adaptar-les als temps que vivim. Per això, avui a les 11h s’ha realitzat una videoconferència en la que han participat els membres de la Comissió Permament i la Junta, acompanyats per la Secretaria Tècnica i Circula Cultura.

El tema principal ha estat l’elaboració del manifest que donarà a conèixer l’opinió del CNIAC sobre la situació actual, les mesures de confinament i com es viu des de la mirada dels infants i els adolescents. Properament, en farem difusió. També s’ha parlat de com recollir l’opinió dels infants i adolescents per fer el manifest del 20N, la selecció de la persona o entitat a qui s’entregarà el Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència d’enguany i d’altres projectes que de moment quedaran en suspens fins que passi aquesta situació.

CNIAC, segueix-nos!   

#CNIACConfinat

Deixa un comentari