11M – Assemblea ordinària

El passat dissabte 11 de maig es va realitzar la 6a l’Assemblea general ordinària del CNIAC a l’alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona.

En la trobada, entre d’altres, es va acordar fer servir el Consellòmetre per elaborar el proper manifest del 20N. El Consellòmetre és un sistema per recollir l’opinió sobre temes diversos i el CNIAC ja l’havia fet servir per saber l’opinió dels infants i els adolescents durant el Saló de la Infància i la Festa dels Súpers. En aquesta ocasió, es demanarà la col·laboració del Consell territorial i es recollirà l’opinió dels sis temes escollits: educació, salut, medi ambient, transports, igualtat i oci. Amb el que es reculli durant l’Assemblea Extraordinària – prevista la primera setmana d’octubre – dels diferents municipis que tenen representació al CNIAC, s’elaborarà el manifest pel 20N.

Al migdia, es va rebre a l’Arnau Queralt – director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible – que va explicar l’Agenda 2030 i va proposar al CNIAC si volien participar. L’Agenda 2030 es basa en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de temàtiques que aborden des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció. Per la tarda, es va votar en assemblea si el CNIAC hi volia participar i el resultat va ser afirmatiu.

Tanmateix, es van escollir les vocals que participaran en les dues sessions, el 22 i 27 de maig, on, juntament amb altres membres convidats, elaboraran un document de compromís que es preveu que sigui aprovat a l’estiu.

Està convocada una nova assemblea pel juliol abans de fer les vacances d’estiu i reempendre l’activitat al setembre.

CNIAC, segueix-nos!   

Deixa un comentari