Sessions de treball per a l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030

El CNIAC membre del Grup motor de l’Aliança 2030, ha estat present en les sessions de treball per a l’Acord Nacional  per a l’Agenda 2030. El procés de participació s’ha dut a terme en el Recinte Modernista de Sant Pau els dies 22 i 27 de maig de 2019. A les sessions hi han participat la Jordina Rodriguez, presidenta, i la Júlia Domènech, vicepresidenta adolescent.

La primera d’aquestes sessions va posar en relleu els reptes de la sostenibilitat a Catalunya i va identificar els actors clau per a la consecució d’aquests. En la segona sessió es debatre, d’una banda, la tipologia d’actuacions a què les entitats signatàries es comprometen per tal de promoure, impulsar i implementar els ODS a Catalunya i, d’altra banda, el model de governança de l’Aliança Catalunya 2030, així com el paper i les responsabilitats que hauran d’assumir les entitats i organitzacions que en formen part.

Les aportacions que resultin d’aquest procés participatiu seran traslladades a la Comissió Interdepartamental del Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 i conformaran el material base per a l’elaboració de l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030.

 

Leave a Reply