El CNIAC en campanya electoral

Autor: Sergi Asensio, vocal de la Comissióp permanent

Pesentem el document “Els infants i els adolescents en campanya” un document elaborat conjuntament amb Observatori dels Drets de la Infància. Amb aquest document demanem que els partits polítics ens tinguin en compte en els programes electorals, molt especialment en les pròximes eleccions municipals. Encara que no puguem votar soms ciutadans de ple dret. Els infants i els adolescents hem de ser claus en la presa de decisions que ens afecten.

Infants i adolescents, grans en drets!

Sovint pel sol fet de no poder votar no som escoltats, tard o d’hora podrem votar, serà en aquell moment quan ens escoltareu? Els infants i els adolescents som el present no el futur. És ara quan ens heu d’escoltar i tenir en compte per a l’elaboració dels programes electorals. Demanem més polítiques d’infància la creació de consells d’infants si és que al vostre municipi no en teniu, ja que són espais claus per a l’escolta i la difusió de la nostra veu. Una altra de les demandes que fem és que feu dels carrers uns espais més segurs perquè puguem gaudir-los tranquil·lament. Volem que lluiteu per la fi de la pobresa (ODS 1) una problemàtica que afecta milers d’infants i adolescents catalans Volem sentir nos escoltats i protegits.

Som ciutadans de ple dret,
ara i aquí!

Deixa un comentari