Smart City Expo World Congress 2022

Imatges de la visita

En Sergi Asensio, en representació del CNIAC, ha visitat l’Smart City Expo World Congress 2022, l’esdeveniment líder mundial per a les ciutats, que s’ha realitzat enguany a Barcelona del 15 al 17 de novembre, convidat  per l’Agenda Urbana de Nacions Unides a Catalunya del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya. En el Congrés l’estand de l’Agenda Urbana de Catalunya s’hi han exposat els dibuixos que l’Eric Moreno Payán va realitzar en el taller amb l’Agenda Urbana en l’Agenda dels pobles i ciutats de Catalunya 2050, que es va realitzar durant l’Assemblea d’abril de 2022.

En el congrés es parlarà de les Ciutats inspirades per les persones, ciutats sostenibles en què el transport públic convisqui amb noves opcions de mobilitat; ciutats inclusives on els carrers i els serveis públics siguin accessibles per a tothom; ciutats segures que abordin els problemes de seguretat i privadesa; ciutats col·lectives on la col·laboració i la participació esdevenen un eix per construir un futur millor i pròsper.

Deixa un comentari