Assemblea del CNIAC, 1 d’octubre

Joan Gimeno, conseller del CNIAC |
Imatges de la trobada |

El CNIAC s’ha reunit en Assemblea ordinària aquest darrer 1 d’octubre per treballar en visió a la celebració del 20 de Novembre. L’assemblea s’ha dividit sobretot per grups de treball per acabar d’enllestir molts dels projectes que s’esperen presentar aviat.

A les 10.00h els vocals compareixen a l’Alberg Pere Tarrés. Allí es dona la benvinguda a alguns nous vocals, i se’ls presenta l’espai de treball. Durant la primera hora l’assemblea es va reunir per actualitzar-se dels projectes i per encomanar les tasques a fer durant el dia.

A les 11h els vocals van esmorzar, i seguidament van començar a treballar fins a l’hora de dinar. El més important que es va decidir va ser el guanyador del Premi de Reconeixement a la Infància i l’adolescència, la organització sobre el Manifest del 20N, i un projecte secret que s’anunciarà d’aquí poc.

El recent viatge de la Junta a Ginebra al Comitè dels Drets dels Infants ha fet que es prengui la decisió de participar a l’examen en el compliment de la Convenció dels drets dels infants que aquest comitè farà a l’estat espanyol.

Després de dinar la feina va continuar durant la tarda. A les 16h l’assemblea es tornà a reunir per posar en comú la feina feta i la que s’havia encara d’enllestir. Es va recollir l’espai de treball i els vocals van marxar amb sensació de satisfacció per la feina feta.

Deixa un comentari