Assemblea ordinària

Autor: Sergi Asensio |
Imatges de la jornada |

L’Assemblea del CNIAC es va reunir el passat 28 d’octubre a l’Alberg Barcelona Xanascat. Va ser l’última Assemblea abans del nostre 2n Congrés dels Infants i els Adolescents que celebrarem el proper 18 de novembre, uns dies abans del Dia mundial dels Drets dels Infants i els Adolescents, el 20 de novembre. L’Assemblea va permetre tancar totes les tasques pendents del Congrés que es farà el matí i del Manifest 20N CNIAC 2023 i el premi en Reconeixement de la Infància i l’Adolescència 2023, en el marc de la celebració del 20 de novembre.

A l’hora de menjar vam tenir el plaer de poder dinar amb l’Honorable consellera Anna Simó acompanyada per la directora general de l’Alumna, Anna Chillida, per tractar de temes de l’interès dels infants i adolescents amb relació a l’educació. També hi va assistir la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Vall. Vam poder compartir els nostres punts de vista i les nostres preocupacions envers diversos temes relacionats amb l’educació. Vàrem acordar de fer altres trobades com aquest per continuar compartint més punts de vista i experiències, i poder continuar contribuint en la creació del model d’escola que necessitem, una educació pública i de qualitat, en català, inclusiva i que desenvolupi l’esperit crític de l’alumnat entre altres necessitats.

A la tarda es varen realitzar dos tallers monogràfics per conèixer l’opinió de l’assemblea del CNIAC, un sobre violència sexual infantil i un altre sobre el procediment per garantir la participació del CNIAC en la gestió i l’aprovació de normes de la Generalitat de Catalunya que afectin els infants i adolescents de Catalunya.

Deixa un comentari