19F – Primera Assemblea de l’any i eleccions al CNIAC

Imatges de l’Assemblea |
Vídeos candidats i candidates |

El CNIAC, després d’un inici d’any una mica alterat per la 6a onada del Covid, finalment hem pogut fer una Assemblea, però l’hem hagut de fer online. En la trobada es varen dur a terme les eleccions de la meitat dels òrgnas del CNIAC: Junta i Comissió permanent, un cop aprovada la modificació sobre eleccions del Reglament de règim intern. Així mateix, vàrem tractar sobre el Congrés nacional, la participació del CNIAC al Consejo estatal de participación infantil i adolescente i la difusió que es vol fer del Manifest CNIAC 2021.

Així mateix, es va escollir a la Laia Farràs, d’entre els candidats que es varen presentar, com la persona que representaria el CNIAC en el Grupo de jovenes asesores d”UNICEF Espanya i es va escollir el cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’abril els dies que es faria l’Assemblea extraordinària (colònies).

La nova composició de la Junta i Comissió permanent, arran de les eleccions, està composada per:

JUNTA
Presidència:
Roc Morella
Vicepresicència:
Xavier Molina i Cristina Prieto
Secretaria
Laia Farràs

COMISSIÓ PERMANENT
Josep Victori
Lluís Carrasco
Carla Domínguez
Ingrid Grabenbauer

Mireia Mejías
Ana Sánchez
Sergi Asensio
Jara Egea
Jordi Gómez

2 Comments

Deixa un comentari