16O – Comissió Permanent presencial

Veure les imatges | 

El passat 16 d’octubre de 2021 la Comissió Permanent (CP) del Consell nacional dels infants i els adolescents de Catalunya es va reunir de manera presencial al Alberg Mare de Deu de Montserrat de Barcelona de la Xanascat, per tal de poder preparar l’Assemblea del CNIAC del dia 23.

En aquesta CP es van revisar les tasques que havien realitzat les diferents Comissions i els Grups de treball del Manifest i del 20N. També es va parlar sobre els Grups de treball d’Assemblea oberta i d’Agenda 2030; es quals havien estat inactius a causa de la COVIDd, i es van proposar diferents projectes per tal de reactivar-los.

Es va proposar la idea de crear un calendari per tal de saber quins dies es realitzarien les Assemblees i les trobades de les Comissions, així podríem tenir unes dates fixes i ens seria més fàcil organitzar-nos entre els vocals.

Els temes més importants tractats durant la jornada, van ser el premi del 20N, el Manifest i les eleccions a òrgans del CNIAC. Com no quedava molt de temps per a poder fer la feina pel dia de l’acte del dia 20N, vam decidir que faríem una Assemblea extraordinària el mateix dia de l’acte del 20N, per tal de poder acabar feina i planejar les eleccions del 2022.

Deixa un comentari