El CNIAC al Plenari de l’Observatori de la Infància

Imatges de la trobada

El passat dijous, 15 de juliol de 2021, tres vocals del CNIAC (Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya), l’Ana Sánchez, la Jara Egea i en Josep Victori, van assistir al plenari de l’Observatori de la Infància.

La trobada es va realitzar presencialment en el Departament de Drets Socials i, paral·lelament, també es va fer de manera virtual.

Al plenari, hi van assistir, entre altres entitats i personalitats: l’honorable senyora Violant Cervera, Consellera del Departament de drets socials i presidenta de l’Observatori de la infància, la senyora Núria Ramon, directora de l’Agència Catalana de la Joventut i representants de l’Institut d’Infància i Adolescència de Barcelona i d’UNICEF.

L’activitat, en primer lloc, va consistir en presentar els diferents grups de treball i fer una petita actualització del procés en el que es trobaven cadascun. Després es va posar sobre la taula la idea de crear un nou grup de treball enfocat a la salut mental, el qual finalment es va aprovar. Abans de concloure el plenari, el Sr. José Ramón Juárez, Psicòleg, ens va presentar unes Guies per a la intervenció en infància i adolescència en casos de revelació de violència sexual.

En acabar la sessió vam tenir un espai de trobada amb l’Honorable Consellera en què li vam poder transmetre les nostres preocupacions i inquietuds com a infants i adolescents.

Un cop més va ser un plaer assistir al plenari de l’Observatori i poder compartir les necessitats dels Infants i Adolescents.

Deixa un comentari