El CNIAC a la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals

El dia 7 de juliol de 2021 el Departament de Vicepresidència, Polítiques digitals i Territori va convidar a alguns vocals del CNIAC per parlar sobre la  Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals, que té per objectiu promoure un marc legislatiu i democràtic per garantir els drets humans i les llibertats fonamentals en l’era digital.

Els vocals que van assistir van ser; L’Alba Ferrer, l’Íngrid Garbenbauer i la Laia Farràs, que és a més Secretària de la Junta.

Fa uns mesos ens van preguntar sobre el nostre ús dels aparells electrònics, com els mòbils i els ordinadors. Aquest cop ens han retornat un document amb un estudi dels hàbits dels infants i adolescent en l’àmbit digital, que dona dades força interessants. Les 3 vocals han donat la seva opinió sobre el document i han explicat la seva experiència amb els aparells electrònics, també han proposat idees per millorar l’ús d’aquests aparells.

No s’ha arribat a cap acord a aquesta trobada, tot i que s’ha parlat d’elaborar una versió del document amb un llenguatge més fàcil per a Infants. Ha sigut una trobada entretinguda i ha fet reflexionar sobre com s’utilitzen els aparells electrònics, ja que un ús responsable és important, comptant que sempre en portem un a la nostra butxaca. Alguns dels resultats de la trobada els trobareu clicant aqui.

Deixa un comentari