18F – Primera Assemblea del 2021

El passat 18 de febrer del 2021, el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) va reunir-se de manera virtual per realitzar la primera assemblea ordinària de l’any.

Un dels objectius principals d’aquesta convocatòria ha estat aprovar la Memòria d’activiats 2020 i presentar el Pla de Treball del CNIAC i validar-lo. Durant el mes de gener, el CNIAC es va reunir en comissions per a fer propostes per al pla de treball del CNIAC, i les propostes que van sortir es van incorporar en un document per tal d’unificar-les. El resultat ha estat un pla de treball extens, elaborat a partir de les funcions del CNIAC recollides en el Decret 200/2013, de 23 de juliol, dels consells de participació territorial i nacional dels infants i els adolescents de Catalunya, que servirà de full de ruta del CNIAC per enguany i els propers anys.

Un cop exposat el pla de treball sorgit del treball en comissions, es van crear 4 grups, dividits també per comissions, per tal de revisar-lo i validar cadascuna de les propostes sorgides el mes de gener. Totes les comissions van validar les seves accions i propostes del pla de treball, i van aportar també coses noves que no van sorgir durant la trobada al gener.

També vam poder conèixer es noves i nous vocals del CNIAC que s’han anat incorporant recenment, des de finals del 2020. Donades les circumstàncies, no havien pogut coincidir totes i tots encara; i aprofitant que la setmana passada era carnestoltes es vam disfressar per fer una mica de gresca.

Per finalitzar es vam haver d’acomiadar de la Presidenta del CNIAC, Júlia Canto, que va fer 18 anys al gener, i ens va presidir des de finals de 2019. Va ser un comiat agredolç però sabem que no és un adéu per sempre, és un fins aviat.

Tenim pensat trobar-nos el mes vinent per començar a desplegar les accions del Pla de treball.

Un mostra de les disfiresses el dia de l’Assemblea del CNIAC

One Comment

  1. Pingback: Pla de treball del CNIAC – CNIAC

Deixa un comentari