17O – Assemblea virtual ordinària del CNIAC

El 17 d’octubre de 2020, el CNIAC ha fet la seva primera l’Assemblea d’aquest curs. Ha estat un trobada virtual amb presència de 30 nois i noies membres del Consell en representació dels seus Consells locals.

Aquest any, donades les circumstàncies no ens hem pogut reunir com voldríem però quan ens ho permetin, ens tornarem a trobar presencialment sempre que puguem!

En aquesta trobada hem tractat nous temes molt interessants! Des de l’Observatori dels Drets de Infància ens han ofert participar-hi més estretament, i es comprometen a utilitzar un llenguatge més entenedor per tots i totes nosaltres. En concret, ens han ofert formar part de la Comissió permanent que volen endegar properament.

A més, ens hem posat al dia de totes les sessions en les que hem participat: el webinar amb els Escoltes Catalans sota el títol: Educació: El paper de la comunitat educativa en temps d’incertesa, el webinar amb la Societat de Pediatria social amb el títol: Tornada a les escoles i efectes del confinament sobre els nostres infants i adolescents, la participació en el Grupo asesor Jovenes de la UNICEF i al “VI Encuentro de Consejos infantles y adolescentes” d’UNICEF, entre d’altres. Així com altres accions previstes de participar-hi com la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals i la Fundació Barça sobre el bullying.

Les Comissions i Grups de treball també han treballat molt, i ens han explicat tot el que han fet fins el moment: Manifest 20N, Premi al Reconeixement a la Infància, Comunicació externa i Agenda 2030, entre altres qüestions.

I per primera vegada, s’ha decidit fer un Manifest pensant en els més petits, de 3 a 7 anys.

Amb ganes de seguir treballant i de fer-nos escoltar! #tinguesveu.

 

Deixa un comentari