21N – Celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants i Adolescents

Imatges de la celebració virtual i presencial

El passat dissabte 21 de novembre del 2020, el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) va celebrar el 20N, Dia Universal del dret dels infants, on es va fer el lliurament del Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència, enguany donat al Club Super3, i la lectura del Manifest 20N.

Aquest any, degut a la pandèmia els membres del CNIAC han hagut que crear un acte molt diferent al de l’any passat; ha consistit en un acte virtual, on s’han reunit els membres i alguns exembres, juntament amb les seves famílies; i un acte presencial retransmès en directe a través del canal de YouTube del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on han assistit la Junta, un representant infantil i un d’adolescents del CNIAC, juntament amb el Conseller, l’Honorable Sr. Chakir el Homrani; la Directora General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, la Sra. Ester Cabanes; el Director de la Televisió de Catalunya, el Sr. Vicent Sanchís i el Cap d’Infantil i Juvenil, el Sr. Daniel López; i la Junta i alguns membres CNIAC. Ha estat un acte a petit comité celebrat a la sala d’actes de la seu del Departament.

Enguany han donat el premi al Super3, per ser un projecte d’entreteniment i informació molt gran i per a totes les edats, pel seu programa de notícies InfoK; on expliquen a petits i joves què està passant al món en un llenguatge comprensible, i per arribar a través de la TV i altres medis digitals a infants i adolescents arreu de Catalunya.
També han aprofitat per presentar el seu manifest on parlen sobre la Covid-19 i com s’han sentit; i aprofitem per dir que aquest any han fet una adaptació d’aquest per als més petits, d’entre 3 i 7 anys. Podeu trobar el manifest i el manifest infantil al seu web, i a través de les seves xarxes socials instagram i twitter.

Aquesta jornada tan atípica ha estat organitzada pels membres del CNIAC amb la col·laboració de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

Deixa un comentari