Premi al Reconeixement a la infància i l’adolescència 2020, al Club Super3

Discurs de lliurament
 Premi infància 2020

Ja fa uns anys, que el CNIAC dona el premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència a persones o entitats que, durant la seva trajectòria personal o professional, defensen els drets dels infants i els adolescents.

Aquest any com tots sabeu, no ha estat un any gens fàcil; ningú esperava un any tan atípic com aquest. El Super3 ens ha ajudat en els moments difícils i entretingut durant la quarantena.

El Club Super3 és molt més que un canal de televisió: és un lloc on els infants ens sentim benvinguts i mai exclosos, un lloc on podem aprendre i créixer aprenent. És un espai segur per tots els infants i adolescents de Catalunya.  A més tenim l’opció de fer grans i divertides activitats per poder conèixer el nostre món – a la tele, online i a la vida real. El Super3 ens dóna idees per a activitats de lleure i de cultura per gaudir amb tota la família. També ens ensenya valors i ens educa, acompanyant-nos i ajudant-nos a créixer com a persones. 

Voldríem donar gràcies especialment al programa de l’Info K: que ens posa al dia i ens informa del què està passant al nostre món, amb un llenguatge fàcil d’entendre i adequat per les nostres edats. Info K va complir un dels desitjos del CNIAC que vam reclamar al nostre manifest: tenir un canal on puguem rebre notícies i actualitat per a NOSALTRES; és a dir que puguem entendre sense cap dificultat. 

Felicitem al Super3 per ser un canal que comunica d’una manera comprensible i que dona veu i acompanya als infants i adolescents. Sou importants per difondre el missatge de diversitat, inclusió i tolerància, i per ajudar-nos a créixer i a fer-nos grans amb aquests valors tan essencials. Ens eduqueu i entreteniu amb els vostres programes, jocs i activitats; i per això estem tan agraïts i agraïdes pels vostres esforços i la vostra constància. Podeu comptar amb el CNIAC per col·laborar i seguir oferint continguts d’importància, de plaer i diversió per als adolescents i infants de parla catalana.

A vosaltres – en representació de totes les persones del Super3 – us fem aquí l’entrega d’aquest premi per mostrar-vos el nostre agraïment i la nostre felicitació per la vostra feina.

logo_CNIAC-02

CNIAC, 20 de novembre de 2020

Deixa un comentari