8F – Assemblea ordinària

El passat dissabte 8 de febrer va tenir lloc la 9a assemblea ordinària del CNIAC a Barcelona. En aquesta trobada, la primera de l’any 2020, es van donar la benvinguda a nous vocals renovats de 8 municipis i es va treballar en la planificació de l’any: l’Agenda 2030, el premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència, les funcions que té assigandes el CNIAC segons el decret 13/2013 i el procediment per a l’elaboració del Manifest del 20N.

Després de dinar i d’una estona de joc, els vocals es varen reunir per comissions per organitzar la feina de cada una d’elles: fer la nota de premsa, redactar un article per la revista Diomira, redactar les cartes de benvinguda i comiat dels vocals, les de difusió als ajuntaments, repensar alguns aspectes del reglament de règim intern i actualitzar la base de dades.

En l’assemblea es va votar la participació del CNIAC en l’Observatori dels Drets els Infants, convocatòria que va tenir lloc el dia 25 de febrer i va comptar amb la representació de dos vocals.

 

 

CNIAC, segueix-nos!   

Deixa un comentari