21F – El CNIAC signa l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030

El CNIAC, representat per la seva presidència, Julia Canto, i vicepresidència adolescent, Roc Morella, va ser present el divendres 21 de febrer de 2020 en l’acte de signatura de l’Acord nacional per a l’Agenda 2030, un Pacte de país per a la implementació de l’Agenda 2030, que vincula els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb la planificació i normativa vigent i el Pla de Govern de la Generalitat de Catalunya. En l’acte de signatura hi varen ser presents en representació del CNIAC, la Júlia Canto, presidenta, i en Roc Morella, vicepresident adolescents.

L’acte va tenir lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, i va estar presidint pel President Joaquim Torra i va agrupar a diverses entitats i organismes compromesos amb els 17 ODS de l’Agenda 2030.

Més de 300 persones, representants d’una trentena d’organitzacions i entitats catalanes de diversos àmbits han fet possible el naixement de l’Aliança Catalunya 2030, una gran coalició de país per compartir recursos i impulsar iniciatives conjuntes a favor de l’Agenda 2030. Al llarg dels propers mesos, l’Aliança Catalunya 2030 vol sumar complicitats i noves adhesions arreu del territori, obrint-se a totes les entitats del país compromeses a treballar per assolir els 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

 

Roc Morella i Júlia Canto, a baix a l’esquerra de la foto, subjectant l’ODS 4. Educació de qualitat.

Deixa un comentari