9N – Assemblea ordinària i eleccions en el CNIAC

Imatges de les eleccions

El passat dissabte 9 de novembre del 2019 va tenir lloc la 8a assemblea ordinària del CNIAC al Casal Cívic de Barcelona – Sant Andreu.

En aquesta ocasió, es van celebrar les eleccions a la Junta i a la Comissió Permanent (CP) i es va acomiadar als antics vocals que deixaven els càrrecs. L’antiga Junta i CP va poder explicar als nous càrrecs la seva tasca i els projectes que estaven endegats.

Per la tarda, es va acabar d’organitzar l’acte del 23 de novembre en què es celebrarà el 5è aniversari del CNIAC i s’entregarà el premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència a l’Open Arms per les seves tasques de defensa dels drets dels infants.

Per altra banda, es va votar el manifest del 20N que s’havia treballar prèviament en l’assemblea extraordinària. El manifest serà llegit en l’acte del 23N i estarà a l’abast de tothom en la pàgina web del CNIAC.

Des d’aquí volem donar les gràcies per la tasca feta a l’antiga Junta i CP i encoratjar a la nova amb els reptes que tenen.

CNIAC, segueix-nos!   

Deixa un comentari