Acord de col·laboració amb el Departament d’Educació

Autors: Jordi Gómez i Joan Gimeno, membres del CNIAC |
Imatges de la trobada |

El dia 5 de maig els membres del CNIAC ens vàrem reunir amb el Departament d’Educació, concretament amb la Núria Mora, Secretària de Transformació Educativa, i la Rut Ribas, Directora general de l’Alumnat.

A la trobada vam parlar sobre la participació de la infància i adolescència en les últimes propostes del departament, i de la manca de comunicació que existia cap a l’alumnat, encara que es troben interessats en la nostra opinió i volen treballar amb nosaltres per a integrar la veu dels infants i adolescents en les noves reformes i perquè les decisions que es prenguin puguin arribar d’una manera entenedora per a tothom.

Vàrem sortir molt satisfets amb la xerrada que vàrem tenir i vàrem acordar de programar una trobada pel 13 de maig per parlar dels currículums educatius.

Deixa un comentari