Assemblea extraordinària 2022

Autors: Equip redacció Web CNIAC |
Imatges de la trobada |

Cada any, el CNIAC realitza una Assemblea extraordinària que es du a terme durant un cap de setmana. Enguany, els passats dies 1, 2 i 3 d’abril de 2022 el CNIAC (Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya) va celebrar la seva assemblea extraordinària anual al Alberg de Barcelona de la Xanascat.

Aquesta ha estat la primera trobada després de les eleccions celebrades el febrer, en la qual hi va haver-hi canvis en els càrrecs de la Junta i la Comissió permanent. En aquesta Assemblea també hem rebut a vuit nous vocals.

Divendres:

Divendres a la tarda va ser l’arribada des vocals, i es va dedicar una bona part del temps a la benvinguda. Més tard vam comptar amb la presència de l’Ana Novella, qui ens va recordar la importància de la participació infantil i adolescent mitjançant unes dinàmiques.

Dissabte:

Dissabte pel matí, les comissions es vàrem reunir per realitzar les tasques encomanades i vàrem rebre la visita de l’Agenda Urbana, la qual ens va preguntar sobre com creiem que viuríem en l’any 2050. Les Comissions varen treballar diferents aspectes segons les seves funcions:

Comissió  Comunicació Externa

 • Realització de la nota de premsa
 • Redacció de l’article
 • Planificació dels continguts a les xarxes socials
 • Valoració del pla de treball

Comissió de Difusió i Nous Consells

 • Edició d’un vídeo
 • Disseny de cartells i tríptics

Comissió de Reglament de Regim Intern

 • Reforma del reglament
 • Demanda d’opinió a un jurista

Comissió de Comunicació Interna

 • Recull de dades
 • Planificació de protocols de nou vinguts
 • Revisió de la base de dades
 • Organització del Espai CNIAC

A la tarda ens vàrem agrupar en els diferents Grups de treball: Congrés Nacional desl infants i els adolescents, previst per aquest novembre, i Premi al Reconeixement a la infància i l’Adolescència, que va elaborarun qüestionari per recollir les propostes dels nois i noies. Vàrem rebre, també, la visita de l’empresa de publicitat “La fàbrica de sombreros” per preparar la campanya de publicitat dels futurs actes en el marc del Congrés. El Grup de treball d’Agenda 2030, per la seva banda, va acabar d’acordar les qüestions de la propera acció prevista pel dia 22 d’abril: neteja d’una platja.

Diumenge:

Tancament de les tasques començades al dia anterior i posada en comú a lAassemblea,  on també es va explicar la participació del CNIAC en els organismes externs (Consejo Estatal de Infáncia, l’Observatori de la Infància i el Grupo de Jóvenes Asesores de Unicef).

Deixa un comentari