2ª Assemblea extraordinària

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre el CNIAC ens vam reunir per poder treballar les comissions i els grups de treball. El lloc escollit va ser la casa de colònies de Torre Ametller, a Cabrera de Mar.

El divendres 7 vam arribar els vocals del CNIAC i es va fer una petita assemblea introductòria per presentar els objectius de l’assemblea extraordinària i donar la benvinguda als nous vocals. Els objectius d’aquesta Assemblea Extraordinària eren:

  • Acollir els nous vocals.
  • Treballar amb les comissions de treball.
  • Treballar en l’organització de l’estand del CNIAC a la festa dels Súpers
  • Treballar en l’organització de les activitats que es volen dur a terme el 20N
  • Treballar la participació del CNIAC en el Simposi Internacional de Desembre
  • Presentar el reglament de Règim Intern.

El dissabte 8, ens vam separar per comissions de treball (Comunicació Interna, Comunicació Externa, Reglament de Règim Intern i Difusió i Nous Vocals) i vam treballar els objectius pel que queda d’any. Mentre que això succeïa, els nous vocals es van anant afegint a les comissions. Després d’un descans ens vam repartir en els grups de treball (Festa dels Súpers i Saló de la Infància, Simposi Internacions sobre la participació infantil i Vídeo). Seguidament, vam fer una assemblea per a posar en comú el que s’havia treballat en les comissions de treball i que es el que es farà ens el propers mesos.

Per la tarda, es va produir un altra divisió en grups per a treballar: el Programa d’Impuls de la participació infantil i dels consells de participació territorials dels infants i adolescents a Catalunya, el manifest del dia 20 de novembre i el vídeo.

Al final del dia, els infants i els adolescents vam poder gaudir d’un espectacle i concurs organitzat pels monitors.

El diumenge 9, a primera hora, ens vam dividir pels grups i comissions de treball per a preparar l’explicació que donaríem a l’Assemblea. Seguidament, es va iniciar l’Assemblea amb la presència de la nostra Presidenta Honorífica, l’Honorable Consellera Dolors Bassa del Departament de Treball, Afers Socials i Família, on es va fer un resum de tot el que es va treballar durant el cap de setmana i se li va fer entrega del manifest de 20N i les Aportacions a la Proposta tècnica del Programa d’Impuls de la participació infantil i dels consells de participació territorials dels infants i adolescents a Catalunya.

Finalment, es va realitzar un dinar amb tots els vocals del CNIAC i les seves famílies.

Comissió de Comunicació Externa del CNIAC, 10 d’Octubre de 2016

Veure nota de premsa

Deixa un comentari