Consell Nacional dels Infants i Adolescents – Assemblea extraordinària

37 membres del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC) varen celebrat una assemblea extraordinària el cap de setmana, 16, 17 i 18 d’octubre,  a l’Alberg Torre Ametller de Cabrera.

El CNIAC es va constituir a finals de l’any passat coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. Format per 58 infants i adolescents entre 8 i 17 anys, el Consell té entre les seves funcions representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya; fer propostes als organismes competents; opinar sobre aquelles actuacions que els afecten; afavorir la imatge positiva dels infants i adolescents; sensibilitzar la societat sobre el dret a ser escoltats i a participar; proposar informes i estudis sobre temes relacionats amb aquest col·lectiu, i fer projectes d’interès nacional relacionats amb les polítiques d’infància.

Per informar d’aquesta trobada, els vocals de la comissió de comunicació externa del CNIAC han preparat una nota de premsa que reproduïm:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.