Carta de Drets digitals per a Infants i Adolescents

Autora: Rim Khamlichi, Junta CNIAC |
Imatges de la jornada |

El 23 de setembre, set membres del CNIAC van participar activament en la segona fase de l’elaboració de la Carta de Drets Digitals per a Infants i Adolescents. Durant aquesta sessió, van tenir l’oportunitat d’expressar les seves opinions i d’avaluar la importància de diversos drets relacionats amb el món digital.

La dinàmica de treball va ser àgil i participativa. En una primera etapa, es va procedir a analitzar i discutir la veracitat de diverses afirmacions relacionades amb els drets digitals. Cada representant va poder compartir les raons per les quals havia triat considerar-les certes o falses. A més d’això, es va dur a terme una avaluació de la importància de certs drets digitals, com el dret a l’accessibilitat i a la informació, entre altres. Aquest procés va incloure la reflexió sobre si es considerava que s’estava fent prou per millorar i garantir el compliment d’aquests drets.

El CNIAC manifesta el seu compromís de continuar treballant en aquest important tema, amb l’objectiu de contribuir a una millora significativa en la protecció i el desenvolupament dels drets digitals per a infants i adolescents.

Deixa un comentari