Sessió de treball amb el Departament d’Educació: Decret d’orientació educativa

Autora: Clàudia Moreno, vocal de la Comissió permanent |
Imatges de la sessió |

El dimecres 19 d’abril, la Claudia Moreno, l’Erinn Jalencas, en Jordi Gónez i l’Íngrid Grabenbauer, membres de la Comissió permanent del CNIAC, vam colaborar en la fase del procés participatiu per elaborar el Decret d’orientació educativa, conjuntament amb l’Anna Chillida, directora general de l’Alumnat, la Roser Cervera, sub-directora general d’Orientació, Participació i Benestar de l’Alumnat i en Marius Martínez, vicerector de Relaciones Internacionales en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La sessió tenia per objectiu abordar l’abandonament escolar prematur, i gràcies a les persones de l’empresa Indici que van ajudar dinamitzant, vam poder debatre i treure conclusions sobre el que vam escoltat i el que pensem sobre l’orientació educativa a partir de la nostra experiència. D’aquesta trobada, van sortir una seguit de propostes que creiem que millorarien el model educatiu a Catalunya.

Deixa un comentari