El CNIAC present al Fòrum Jove Econòmic i Social de les Nacions Unides a Nova York

Autor: Xavier Molina, vocal del CNIAC |
Imatges del viatge |

Durant els dies 25, 26 i 27 d’abril, en Xavier Molina en representació del CNIAC ha participat en els actes organitzats en el marc de la celebració de 2023 ECOSOC Youth Forum, el Fòrum Jove Econòmic i Social de les Nacions Unides a Nova York. Ha participat en sessions plenàries i assemblees al voltant del tema d’enguany: sortir de la postpandèmia i plantejar una estratègia per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.
En aquest event hem gaudit de l’intercanvi de perspectives envers la realitat dels joves de diferents territoris del món, creant un mapa de la societat d’avui dia i la que busquem ser. A més a més, ha estat una oportunitat per a conèixer a la Delegació de Catalunya als Estats Units i visitar un centre al barri de Harlem, Children’s Aid. Allà ens vàren explicar el funcionament dels seus programes d’ajuda a infants i adolescents així com la forma en la que tracten d’impulsar les habilitats i talents dels joves dels diferents barris on podem trobar centres de la entitat.
Tot plegat ha estat una experiència enriquidora en la qual hem après de diferents organismes i entitats d’escala global que desenvolupen tasques semblants a la nostra. Així doncs, esperem que en futures edicions d’aquest fòrum tinguem l’oportunitat de dir la nostra al món.

Deixa un comentari