Celebració 20N, Dia mundial dels drets dels infants i els adolescents, 2022

Laia Farràs, secretaria del CNIAC |
Imatges de la celebració |

El passat 20 de novembre de 2022, el Consell Nacional del Infants i els Adolescent de Catalunya va fer un acte per commemorar l’aniversari de la Declaració dels Drets dels Infants de l’ONU.

L’acte va començar amb una benvinguda per part de l’alcalde de El Prat, el senyor Lluís Mijoler. Seguidament, el president del CNIAC, Roc Morella, i el Conseller de Drets Socials, el senyor Carles Campuzano, van dir unes paraules.

Com cada any, en aquest acte es va llegir el manifest elaborat pels membres del CNIAC i que enguany parlava de l’educació. En el manifest s’exposava l’opinió dels infants i adolescents de Catalunya, recollida a través d’un formulari que, prèviament, s’havia enviat als Consells Territorials.

Més endavant, es va fer l’entrega del Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència a la Pilarín Bayés, la galardonada d’aquesta edició, tot exposant les raons per les quals havia estat premiada. La Pilarín Bayés va recollir el premi en persona i, en forma de dibuix, va expressar el seu agraïment.

Sergi Asensio, Cristina Coll, Lluis Carrasco i Mireia Mejías llegint el Manifest CNIAC 20N 2022
Pilarin Bayés, agraïnt el premi en forma de dibuix

Leave a Reply