14J – El CNIAC a la creació i membre de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental

Imatges de la trobada |

El CNIAC ha estat nomenat per Acord de Govern: ACORD GOV/104/2022, de 24 de maig, pel qual es crea la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya, membre de ple de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental, presidida pel president o presidenta de la Generalitat de Catalunya, juntament amb consellers i conselleres dels departaments d’Empresa i Treball, d’Igualtat i Feminismes, d’Educació, de Recerca i Universitats, de Salut, d’Interior, de Drets Socials, de Cultura, i de Justícia, col·legis professionals i altres consells nacionals com el de Dones, de Joventut i de Gent Gran, entre alters entitats i institucions.

La Taula ‘com a òrgan col·legiat que té els objectius d’impulsar, coordinar i assessorar en els objectius i funcions del Pacte Nacional de Salut Mental mitjançant la participació de tot el sector, els departaments de l’Administració de la Generalitat amb competències en matèria de salut mental i el món local’.

Ahir, 14 de juny, es va crear la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya al Palau de la Generalitat, presidida pel president de la Generilatat de Cataluanya, Molt Honorable Pere Aragonès, i en Xavi Molina, vicepresident del CNIAC hi ha estat present en representació del Consell nacional, membre de ple dret a la Taula tal com recull l’Acord de Govern.

Deixa un comentari