El CNIAC en el Grupo de Jóvenes asesores d’UNICEF España

Aquest any es realitzarà la Setena edició de la Trobada estatal de consells locals de participació d’infants i adolescents. Tenen lloc cada dos anys i en les trobades hi participen representants dels consells locals de participació de tot Espanya, així com del CNIAC que hi ha participa periòdicament. La darrera edició va tenir lloc a l’octubre del 2020 i es va realitzar online degut a la pandèmia, on consellers i consellers del CNIAC.

El Grupo de Jóvenes asesores té l’encàrrec de dissenyar la Trobada estatal de consells i decidir quins temes hi volen tractar i la manera treballar-los, així com les activitats lúdiques que s’hi faran.

Enguany s’ha obert la convocatòria per presentar candidats i candidates dels consells de participació infantil i adolescents i des del CNIAC es va escollir la Laia Farràs, de la Junta del CNIAC, entre tots els consellers i conselleres que s’hi volien presentar: Àlex Pérez i Éric Moreno.

Aquest és el vídeo que la Laia Farràs va presentar per defensar la seva candidatura, com a representant del CNIAC, en el Grupo de Jóvenes Asesores UNICEF España

Deixa un comentari