Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència 2021 a Pallassos sense Fronteres

Des de fa uns anys, el CNIAC dona el premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència a persones o entitats que, durant la seva trajectòria personal o professional, defensen els drets dels infants i els adolescents.

Aquest any, hem anat recuperant una normalitat que feia temps que no veiem; i poc a poc hem anat canviant les pantalles per la presencialitat. Aquest acte d’avui, es va fer pràcticament tot virtual l’any passat; i enguany, gràcies a que tot està millorant l’estem podent fer presencialment. Estem molt contents de que la situació ens hagi deixat celebrar aquest dia tots junts.

Aquest any, hem anat recuperant una normalitat que feia temps que no veiem; i poc a poc hem anat canviant les pantalles per la presencialitat. Aquest acte d’avui, es va fer pràcticament tot virtual l’any passat; i enguany, gràcies a que tot està millorant l’estem podent fer presencialment. Estem molt contents de que la situació ens hagi deixat celebrar aquest dia tots junts.

En aquesta ocasió hem volgut donar el premi a Pallassos sense Fronteres, perquè la seva missió sempre ha sigut millorar la situació emocional de la infància fent espectacles còmics a aquells que ho han necessitat, i que, malauradament, encara ho necessiten.

Pallassos Sense Fronteres heu ajudat a molts infants i adolescents de països menys desenvolupats, que en aquesta situació de pandèmia; ho han passat pitjor per culpa dels pocs recursos que tenen.

De vegades, quan pensem en països menys desenvolupats, ens ve al cap gana o guerra, i tot i que són problemes importants, sovint ens oblidem de la seva salut mental; ja que si nosaltres ho passem malament, ells segur que ho passen pitjor.

No només heu fet coses fora del país, sinó que a principis del 2021 heu pogut tornar a anar per diferents escoles d’Espanya, ja que la situació de pandèmia us ho ha permès.

No només heu fet coses fora del país, sinó que a principis del 2021 heu pogut tornar a anar per diferents escoles d’Espanya, ja que la situació de pandèmia us ho ha permès.

A Pallassos Sense Fronteres tracteu temes de la salut mental, tant a nivell nacional com internacional; i ens heu ajudat molt en aquests temps complicats.

Felicitem el treball que heu fet per donar esperances als nens i nenes de tot el món i animar-los a no perdre mai el somriure; i és per això que estem agraïts i agraïdes pels vostres esforços i la vostra constància.

Des del CNIAC us animem a que seguiu fent el vostre gran treball.

Doncs ara, us fem entrega del Premi al Reconeixement de la Infància i l’Adolescència a tots i totes les que formeu part de Pallassos sense Fronteres.

Tot el que heu fet és més que suficient per fer-vos mereixedors d’aquest premi.

Deixa un comentari