Trobada del CNIAC amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC)

El passat 17 de juliol alguns vocals del CNIAC (Consell Nacional de Joventut de Catalunya), Roc Morella, Xavier Molina i Jordi Gómez, es van reunir amb el CNJC (Consell Nacional de Joventut de Catalunya). Aquesta reunió va tenir per finalitat augmentar el contacte entre ambdós consells per tal de poder fe projectes junts en un futur.

En aquesta trobada telemàtica vam explicar com el CNIAC funciona amb comissions i grups de treball, i els nostres projectes, com ara la redacció del manifest del 20 de Novembre i el Premi de reconeixement a la infància i a l’adolescència. Així mateix, el CNJC ens va explicar la seva forma de treballar i els seus projectes.

A més tots vàrem donar la nostra visió de com estava la representació dels infants en la societat i com millorar-la.

Finalment ens van proposar col·laborar junts en el 20N (Dia de la Infància)

 

Apunte elaborat per Jordi Gómez, Joan Gimeno i Cristina Prieto, consllers del CNIAC i membres de la Comissió de Comunicació Externa

Deixa un comentari