16D – Membres del CNIAC col·laboren amb altres entitats en actes del 20N, Dia universal dels Drets dels Infants

Membres de la Junta del CNIAC enguany han participant amb altres entitats en la commemoració del 20N, Dia universal dels Drets dels Infants. Així, Blanca Aréchaga, vicepresident infantil, va participar en el seu Consell d’infants de Vilassar de Mar parlant sobre el CNIAC i amb FUNDESPLAI, juntament amb en Roc Morella, vicepresident adolescents del CNIAC, donant resposta a preguntes que els formulaven altres infants i adolescents sobre el dret al lleure.

Laia Farràs, secretària del CNIAC, ha participat amb la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, valorant la vulneració dels drets dels infants i dels adolescents durant el confinament i fent propostes de millora de cara el futur.

Blanca Aréchaga, vicepresidenta infantil del CNIAC
Roc Morella, vicepresident adolescent, i Blanca Aréchaga, vicepresidenta infantil del CNIAC
Laia Farràs, Secretària del CNIAC

Deixa un comentari