18-19N – El CNIAC al Precongrés Mundial dels Drets de la Infància i l’Adolescència

Els dies 18 i 19 d’octubre, Alba Ferré, vocal del Consell territorial de Sitges i del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya, ha donat la benvinguda a tot els participants al Precongrés Mundial dels Drets de la Infància i l’Adolescència, en representació del CNIAC. El precongrés s’ha celebrat de manera virtual i conjuntament a la ciutat Sitges i a la ciutat de Guanajuato (Mèxic), amb el suport de la Universitat de Barcelona, l’Asociación para la Defensa de los Derechos de la Infancia y la Adolescencia (ADDIA), la Procuraduría de los Derechos Humanos del Estado de Guanajuato y el Observatorio de la Mediación de España.

Aquestes actes formen part de les activitats que s’han dut a terme en diferents països com a prèvies a la celebració del IX Congroso Mundial por los Derechos de la Infancia y Adolescencia que se celebrarà el novembre del 2021 a la ciutat de Córdoba, Argentia.

Deixa un comentari