13O – Webinar a la Societat Catalana de Pediatria

El 13 d’octubre el Grup de Pediatria social de la Societat Catalana de Pediatria de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, varen organitzar una sessió-videoconferència amb el títol Tornada a les escoles i efectes del confinament sobre els nostres infants i adolescents, on varen convidar el CNIAC.

En representació del Consell hi varen participar en Roc Morella, vicepresident adolescent, i Carla Domínguez, vocal infantil.

Juntament amb els representants del Consell hi varen participar altres ponents que donaven la seva opinió des de diferents perspectives: la psiquiatria, el magisteri, la pediatria i la marentalitat, per oferir una visió des de la família, l’escola i la salut, conjuntament amb la visió dels propis infants i adolescents. 

Els representants del CNIAC varen exposar l’experiència viscuda durant el període de confinament en els diferents àmbits de la seva vida, i amb la recent reincorporació a l’escola, i varen esmentar el manifest que varen publicar el mes d’abril d’enguany sobre la seva vivència del Còvid-19 durant el confinament.

 

Deixa un comentari