30S – Webinar als Escoltes Catalans

Imatge del Webinar. La Júlia Canto i la Lucia Moreno, representant el CNIAC, en la segona fila començant per dalt i d’esquerra a dreta.

El 30 de setembre, els Escoltes Catalans varen organitzar el webinar “Educació: El paper de la comunitat educativa en temps d’incertesa” amb la participació de Júlia Canto, presidenta, i Lucia Moreno, vocal i membre de la Comissió permanent del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya.

Juntament amb les dues representants del CNIAC hi varen participar, també, la Fathia Benhammou, directora de l’Aliança Educació 360, la Pilar Gargallo, presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, l’Elena González, directora general de la Fundació Escolta Josep Carol i la moderació de la Júlia Petit, presidenta d’Escoltes Catalans.

La xerrada s’emmarcava dins d’un cicle previ a la celebració del V Congrés d’Escoltes Catalans, espai de trobada de totes les caps de l’associació amb l’objectiu de bastir les línies polítiques que han de regir l’associació els anys vinents. Com a entitat educativa juvenil, es proposar prendre part dels debats públics que els afecten per tal d’incidir-hi. En aquest cas, considerava imprescindible repensar com seguir educant des de l’escoltisme (educació en el lleure), escoles, famílies, etc. dins el context de postpandèmia tot vetllant pels drets dels infants i joves.

El debat es va estructurar en base a 3 blocs: Impacte de la pandèmia i postpandèmia sobre els infants i joves, Quins aprenentatges n’hem extret? Cóm seguint educant i Aliances i suport necessari de l’Administració.

 

Deixa un comentari