26N – El CNIAC en el V Congreso de Ciudades amigas de la Infancia a Madrid (UNICEF)

UNICEF España ha organitzat el Vè Congrés de Ciutats Amigues de la Infància amb el títol ‘Niños, niñas y adolescentes como agentes de cambio‘, i ha comptat per a fer-ho amb l’ajuda del Grup assessor de joves que va constituir pel període 2018 – 2019 amb aquest objectiu. Un equip de 12 assessors i assessores provinents de Consells d’infància d’Asturias, Catalunya, Castilla-La Mancha, Canarias, Illes Balears, Extremadura.

En representació de Catalunya hi va participar va participar la Júlia Domènech, Vicepresidenta adolescent del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.

El Grup ha participat en el disseny d’aquest esdeveniment i també estaran presents en les diferents taules i debats i comptaran amb un espai autogestionat per ells mateixos. També hi participaran experts i expertes en la matèria.

Imatges del Congreso | Vídeo del Congreso

Fotos del Congreso CAI Unifef 25-11-2019. Charlas, Mesas de Dialogo y Talleres.
Júlia Domènech, Vicepresidenta adolescent del CNIAC, junt amb la resta de membres del Grupo asesor de jóvenes d’UNICEF España

Leave a Reply