26N – El CNIAC en el V Congreso de Ciudades amigas de la Infancia a Madrid (UNICEF)

Imatges del Congreso

Fotos del Congreso CAI Unifef 25-11-2019. Charlas, Mesas de Dialogo y Talleres.
Júlia Domènech, Vicepresidenta adolescent del CNIAC, junt amb la resta de membres del Grupo asesor de jóvenes d’UNICEF Españ

UNICEF España ha organitzat el Vè Congrés de Ciutats Amigues de la Infància amb el títol ‘Niños, niñas y adolescentes como agentes de cambio‘, i ha comptat per a fer-ho amb l’ajuda del Grup assessor de joves que va constituir pel període 2018 – 2019 amb aquest objectiu. Un equip de 12 assessors i assessores provinents de Consells d’infància d’Asturias, Catalunya, Castilla-La Mancha, Canarias, Illes Balears, Extremadura.

En representació de Catalunya hi va participar va participar la Júlia Domènech, Vicepresidenta adolescent del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.

El Grup ha participat en el disseny d’aquest esdeveniment i també estaran presents en les diferents taules i debats i comptaran amb un espai autogestionat per ells mateixos. També hi participaran experts i expertes en la matèria.

 

Deixa un comentari