23N – Celebració del 5è aniversari del CNIAC

Imatges de la celebració

El passat dissabte 23 de novembre del 2019 va tenir lloc, a la Casa del Mar de Barcelona, la celebració del 5è aniversari de constitució del CNIAC i l’entrega del Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència, enguany donat a l’ONG Proactiva Open Arms.

En l’acte, celebrat a la tarda, vam comptar amb els vocals del CNIAC i les seves famílies, amb membres que havien format part del CNIAC altres anys, amb alguns alts càrrecs, com l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, i la Sra. Georgina Oliva Peña, Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, entre d’altres. Per recollir el premi a Open Arms, van venir l’Ona, l’Ester i el Max, fills de l’Òscar Camps, director i fundador de l’ONG.

En l’acte es va fer la lectura del Manifest 20N que havien elaborat en l’assemblea extraordinària del mes d’octubre i van dir unes paraules persones relacionades amb la constitució del CNIAC i la participació infantil.

Abans d’acabar, es va fer un joc de preguntes (tipus Trivial) que havien pensat els vocals i que responien les famílies i les persones adultes de la sala.

Finalment, van pujar tots els vocals a la tarima i van bufar les espelmes per celebrar aquests 5 anys de feina feta. Felicitats i per molts més!

CNIAC, segueix-nos!   

Deixa un comentari