14S – Comissió Permanent

El passat dissabte 14 de setembre de 2019 la Comissió Permanent del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) es va reunir a l’alberg de Barcelona per preparar l’Assemblea Extraordinària que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre d’enguany.

Es va treballar en la confecció dels horaris on es desenvoluparan totes les tasques a realitzar el cap de setmana: les estones de treball per comissions, els grups de treball, les assemblees i les estones d’esbarjo.

Al llarg dels tres dies es treballarà en l’elaboració del manifest del 20 de novembre, en l’organització del Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència i en les futures eleccions que es duran a terme al mes de novembre.

Tanmateix, hi haurà estones de joc i dinàmiques per a donar a conèixer els nous vocals i acomiadar els que ja pleguen i enfortir els vincles entre ells i elles. Així doncs, serà una trobada ben especial, en la que conviuran els vocals que marxen amb els nous que agafen el relleu.

L’assemblea extraordinària tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 12:00h i hi està convidat el Conseller Chakir el Homrani i la Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, la Sra. Georgina Oliva.

CNIAC, segueix-nos!   

Deixa un comentari