6J – Assemblea ordinària

El passat dissabte 6 de juliol del 2019 va tenir lloc la 7a assemblea ordinària del CNIAC a l’alberg Mare de Déu de Montserrat, a la ciutat de Barcelona.

Reunits en Assemblea

Un dels objectius principals de la reunió va ser explicar als nous vocals del consell els projectes que s’havien fet, el funcionament i l’estructura del CNIAC i proposar, tant als nous vocals com als ja presents, els nous projectes on està participant el CNIAC.

Actualment, han format part del grup de treball sobre la desestigmatització dels infants i joves migrats sols, proposat per la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut; estan presents a l’Observatori de la Infància, on diferents òrgans de govern i organitzacions tracten el paper de la infància a la societat; i estan pendents de formar part d’un projecte sobre bullying que encapçala la Fundació del F. C. Barcelona.

Fent la dinàmica de presentació

En la trobada, es va decidir la candidata al Premi al Reconeixement a la Infància i l’Adolescència i es varen començar els preparatius per a l’acte que serà al novembre.

Finalment, es va parlar de la futura assemblea extraordinària del dia 4, 5 i 6 d’octubre i es varen agrupar en les diferents comissions per organitzar el funcionament de la propera temporada.

Es varen crear tres nous grups de treball: un pel manifest del 20N; un altre per organitzar les futures eleccions dels càrrecs de la Comissió Permanent i la Junta, i l’últim per organitzar el premi abans esmentat.

CNIAC, segueix-nos!   

En aquesta ocasió, es van trobar vocals antics i nous d’alguns municipis

Leave a Reply