Premi al Reconeixement a la infància i l’adolescència 2017, a Lourdes Gaitan

El 7 d’abril del 2018 es va dur a terme l’acte de lliurament del premi Reconeixement Infància 2017 a l’auditori de la Casa del Mar a Barcelona.  Aquest reconeixement s’atorga anualment per part del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC).

El premi va ser entregat a la senyora Lourdes Gaitán Muñoz.  La senyora Gaitán és doctora en Sociologia y diplomada en Treball Social.  Ha desenvolupat una llarga trajectòria en el món de la docència universitària i ha estat vinculada a diferents xarxes europees en defensa dels drets dels infants i de la participació dels infants i adolescents i autora de molts llibres al voltant d’ambdós temes.

La jornada, al matí, es va desenvolupar amb una benvinguda als assistents a càrrec de la Jordina Rodríguez, presidenta del CNIAC, acompanyada per la Roser Jurado, vicepresidenta infantil i la Júlia Domènech, vicepresidenta adolescent. Tot seguit es va lliurar el premi a la Lourdes Gaitán qui va fer una ponència titulada: La participació dels infants i els adolescents com a ciutadans de ple dret, i l’acte finalitzà amb una taula rodona sobre La participació dels infants i els adolescents, amb la participació de consellers i conselleres del CNIAC: Roser Jurado, Álvaro Carpio, Júlia Canto, Jordi Alfaro, Lara Rosas i Carlos González, i moderada per la Júlia Domènech.

Per la tarda va actuar el grup de música ‘Alfons Bertran Trio’ i van concloure l’acte les conselleres Jara Egea i Ariadna Vergés.

Deixa un comentari