Premi al Reconeixement a la infància i l’adolescència 2017, a Lourdes Gaitan

El 7 d’abril del 2018 es va dur a terme l’acte de lliurament del premi Reconeixement Infància 2017 a l’auditori de la Casa del Mar a Barcelona.  Aquest reconeixement s’atorga anualment per part del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC).

El premi va ser entregat a la senyora Lourdes Gaitán Muñoz.  La senyora Gaitán és doctora en Sociologia y diplomada en Treball Social.  Ha desenvolupat una llarga trajectòria en el món de la docència universitària i ha estat vinculada a diferents xarxes europees en defensa dels drets dels infants i de la participació dels infants i adolescents i autora de molts llibres al voltant d’ambdós temes.

La guardonada va fer una ponència titulada: La participació dels infants i els adolescents com a ciutadans de ple dret.

Leave a Reply