30A – 3a Assemblea ordinària

Imatges de l’assemblea

El passat 30 d’abril va tenir lloc la 3a assemblea ordinària del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) al Casal de la Gent gran de la Barceloneta.

IMG-20160504-WA0013_2Aquesta ha estat la primera trobada després de les eleccions, on va haver-hi canvis de càrrecs a la junta i a la comissió permanent, també hi ha hagut noves incorporacions de vocals.

Després de donar la benvinguda a les noves incorporacions locals i a l’elecció de càrrecs per canvis en la junta i en la comissió permanent, la jornada de treball es va dividir en dues parts: matí, comissions de treball d’acord amb el Pla de treball planificat pel 2016 i, tarda, grups de treball per organitzar la presència del CNIAC en actes públics.

Comissions Pla de treball 2016
Comissió de comunicació externa: debat sobre la difusió a fer del treball de l’Institut de secundària de Celrà, a qui també es vol animar a crear un consell territorial, i redacció de la nota de premsa per a comunicar la trobada i el treball realitzat en aquesta assemblea.
Comissió de comunicació interna: debat sobre el compromís a assistir a les sessions de treball del CNIAC, exposició sobre el treball realitzat fins el moment, així com elaboració d’un calendari d’aniversaris i creació d’un grup de whatsapp.
Comissió de règim intern: correcció de les normes que es proposa incloure en el document de règim intern, entre les quals el procediment a seguir davant les absències a les convocatòries del CNIAC.
Comissió de difusió i nous vocals: revisió dels tríptics i cartells elaborats en sessions anteriors.

Per la tarda es varen constituir tres grups de treball per organitzar la presència del CNIAC en actes públics com el 20 de novembre Dia universal dels drets dels infants, el Saló de la infància de Barcelona, la Festa dels súpers i el Congrés internacional sobre la participació infantil que tindrà lloc el desembre vinent.

En el mateix acte es va acomiadar la primera secretària tècnica del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya, Sra. Araceli Lázaro, i es va donar la benvinguda al nou director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Sr. Ricard Calvo.

L’acte va cloure amb la satisfacció de la feina feta i el compromís de seguir treball en els projectes d’aquest any.
IMG-20160504-WA0002_2

 

 

Deixa un comentari