El 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, al Parlament de Catalunya


 
Dins dels actes de celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el proper dijous, 3 de juliol, a l’edifici del Parlament de Catalunya, se celebrarà una jornada sobre els continguts de la Convenció, i, en especial dels «Reptes per a Catalunya i avaluació d’impacte en la infància».

Aquesta jornada la convoca conjuntament la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i la Unicef, amb el suport del Parlament de Catalunya. L’acte començarà a les 9 del matí a l’edifici del Parlament (Parc de la Ciutadella, Barcelona).

La participació és gratuïta, però per tal de garantir l’accés a l’edifici, cal inscripció prèvia: sense la inscripció, no constareu en els registres d’entrada i no us deixaran accedir a l’event. Tan si us voleu assabentar dels continguts de la jornada com si voleu aprofundir una mica més en la celebració del 25è aniversari de la Convenció, visiteu la pàgina que s’ha creat amb motiu d’aquesta celebració.

One thought on “El 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, al Parlament de Catalunya

  1. […] En el marc dels actes de commemoració d’aquest aniversari, el proper dijous 3 de juliol tindrà lloc al Parlament de Catalunya una jornada sobre els continguts de la Convenció “Reptes per a Catalunya i avaluació d’impacte en la infància”, organitzada per la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, la Plataforma d’Infància de Catalunya i la UNICEF. Podeu accedir a més informació i inscripcions en aquesta jornada en aquest enllaç. […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.