Nova fase de treball en línia del «Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència 2014-2017»


 

·

En el marc del desplegament del Pacte per a la Infància s’està elaborant el «Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència 2014-2017», procés per al qual s’han constituït set «grups de treball» dels què en participen els departaments de la Generalitat, institucions, entitats i expertes i experts del sector. També s’ha creat un grup de «Participació oberta» a la ciutadania, en la plataforma e-Catalunya, que permet la participació individual de qualsevol persona que estigui interessada en col·laborar en l’elaboració del Pla.

Ara encarem una nova fase: identificar les mesures necessàries i seleccionar els indicadors més rellevants i útils per desplegar i fer el seguiment al llarg del quadrienni dels objectius estratègics definits en la fase anterior. Si vols participar en aquesta fase ho pots fer aquí: Participació oberta: mesures i indicadors.

Si, d’altra banda, vols implicar-te més en el procés d’elaboració del Pla 2014-2017, amb un major compromís i una participació activa i responsable al llarg de tot el procés, pots fer-ho registrant-te en el grup de «Participació oberta» dins la plataforma e-Catalunya mitjançant l’opció “Donar-me d’alta” amb aquest enllaç: Participació oberta – Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència 2014-2017.

Deixa un comentari