Al bloc, fem un any!

En el marc del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència de Catalunya (Pd’IIAC) es va crear el Bloc de les Polítiques d’Infància i Adolescència, amb la intenció d’esdevenir un espai d’intercanvi entre professionals sobre accions, experiències i bones pràctiques que es fan a Catalunya en l’àmbit de la infància i l’adolescència.

Durant aquest temps, hem publicat informació sobre suport als joves, sobre participació, sobre suport en l’acolliment en família extensa, sobre suport postadoptiu, sobre escoles compromeses amb el món, sobre el Pd’IIAC i sobre la infància al tercer sector. Tot això ho trobareu entre els posts següents:

A Lloret, el Puntet
Nosaltres també hi participem!
Constitució de la Plataforma d’Infància del Tercer Sector Social de Catalunya
Projecte de participació infantil: I tu, què opines? FEDAIA
Pd’IIAC: cap a la cooperació amb el món local
Escoles compromeses amb el món
Després de l’adopció: suport i orientació
L’acolliment en família extensa: promoció i millora del suport
Per la seguretat dels infants i els/les adolescents

Volem aprofitar aquest post de celebració per agrair a totes les persones i institucions que han participat en aquest projecte la col·laboració, el temps i la dedicació personal en fer-ho possible i, especialment, el fet que hagin volgut compartir amb totes i tots vosaltres les seves experiències professionals.

Tanmateix, encara som molt joves i en l’esperit de saber que encara estem a l’inici del camí, us animem a seguir al nostre costat, per fer-lo junts i seguir compartint amb totes i tots vosaltres aquesta motivació per conèixer i difondre accions, experiències i bones pràctiques adreçades a la infància i a l’adolescència d’arreu de Catalunya.

MOLTES GRÀCIES I FELICITATS!

_______________________
L’equip del bloc de les PDIAC

2 thoughts on “Al bloc, fem un any!

  1. Felicitats a tots els membres de l’equip del bloc de les PDIAC !!! El temps compartit amb vosaltres durant aquest any ha estat un plaer i un camí de creixement personal i professional. Una abraçada !!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.