A Lloret, el Puntet

escut_puntetEl Puntet, és un equipament juvenil de l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb format de Casal de Joves, en el qual s’ofereixen informació, equipaments i serveis.

Entre d’altres serveis, El Puntet té establert un acord amb els instituts de la zona pel que fa a l’alumnat expulsat dels centres. Fruït d’un pacte voluntari entre la persona expulsada, la seva família i l’institut, l’alumne/a expulsat/da té l’oportunitat de passar el període d’expulsió en l’equipament juvenil. A El Puntet, podrà fer els deures que el centre educatiu hagi fixat sota la supervisió del personal educador del centre juvenil. L’experiència diu que aquest alumnat, en estar tota l’estona amb els educadors i les educadores del centre, aprofita plenament el temps de l’expulsió i, sovint, acaben els deures molt abans del què havia previst el/la mestre/a que els ha programat.

Un altre servei que El Puntet posa a la disposició del jovent de Lloret és un bus nocturn durant els mesos de juny a setembre, la finalitat del qual és facilitar el retorn a casa dels joves que surt a la nit i evitar-ne els possibles accidents de trànsit en la conducció de tornada.

Entre l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA) es coopera en el desplegament de polítiques públiques d’infància i adolescència dins el marc del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència de Catalunya (Pd’IIAC) 2010 – 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.